A Pocahontas újrafeldolgozása hamarosan folytatódik

2013.01.21 19:34

                                          

 

Nos, az, aki nem jött rá, hogy vajon melyik filmről is lehet szó, annak eláruljuk, hogy a Pocahontas újraírt, hosszabb terjedelmű, drámaibb,  látványosabb, modernebb, 237 millió dolláros költségvetésű változata: az AVATAR! Ez a legelső film, amit teljes egészében 3D-s, és még rengeteg technológiai újítás látható benne, amit maga James Cameron talált ki, és valósított meg.

 

Ha jobban bele gondolunk, rájövünk, hogy tulajdonképpen ugyanaz, mint a Pocahontas. Egy férfi elutazik egy ismeretlen földre. Találkozik az indiánlánnyal, akinek már van egy férjjelöltje,  aki megtanítja az ottani szokásokra, megérteti vele a föld és az állatok szeretetének értelmét, a tiszteletet, aztán szerelmesek lesznek egymásba, a két szerelmes férfi összecsap, az újoncot árulónak kiáltják ki, háború lesz és a végén a férfi haldoklik, annyi különbséggel, hogy az Avatarban valóban harcolnak egymás ellen, sok mindent elpusztítanak, míg a mese változatban, nem ennyire drámai, ott még a harc elején kibékülnek az egymással szemben állók. Mindkettőben megjelenik egy nagy fa, amellyel tudnak kommunikálni.  És a gonosz, aki azért kezdeményez háborút, hogy kizsákmányolja a földet és az ott élőket meghal, mint minden mesében. Teljesen ugyanaz a két történet.

A lényeg, hogy most a történet folytatódik. James Cameron, a film rendezője a múlt hónap végén bejelentette, hogy a jövő év, vagyis 2013 januárjára befejezi a forgatókönyvet. És ha minden jól megy 2015-ben már vetítik a mozik. Annyit még elárult, hogy mivel övé volt az eső 3D-s film, nagyon nagy sikere volt, összesen 378 milliárd dollárt termelt. Bevallotta, hogy most a Hobbit című film újítását (lásd az előző cikkemben) fogja bevetni a következő részben, amivel szeretné még látványosabbá és még természetesebbé tenni a történetet.

Nos, kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki belőle! Egy biztos, megéri várni!

 

Hasonló cikkek:

A sikeres Horrorra akadva sorozat ötödik része áprilisban kerül bemutatásra!

A texasi láncfűrészes ezúttal 3D-ben!

Az Alkonyat befejező része tarolt!

Az utolsó Twilight film 8 kulisszatitka!

Egy újabb Halálos iram!