A sikeres Horrorra akadva sorozat ötödik része áprilisban kerül bemutatásra!

2013.01.21 19:27

 

                                              

A sikeres Horrorra akadva sorozat ötödik része áprilisban kerül bemutatásra! A híres Horrorra akadva sorozatot 2000-ben indították el a Wayans testvérek, melyben a legrémisztőbb horror filmeket parodizálják.

 

Az első részben feltűnik a Tudom, mit tettél tavaly nyáron, a Még mindig tudom mit tettél tavaly nyáron, a Halloween, az Ideglelés, a Mátrix, a Sikoly, Sikoly 2, Péntek 13. A folytatás 2001-ben került a mozikba és a nagy sikerű  Átok, Poltergeist - A kopogószellem, A bárányok hallgatnak, az Ördögűző, Ház a kísértet-hegyen, Charlie angyalai filmeket viccelték ki. A harmadik részt (2003) a többi filmtől eltérően David Zucker rendezte. A kör, a Mátrix - Újratöltve, a Jelek és a 8 mérföld című filmet figurázza ki. És az eddig utolsó résznek nevezett rész (egy kicsit később) 2006-ban tűnt fel a mozivásznon. A Fűrész, Az Átok - The Grudge, A falu, a Milliódolláros bébi, A világok harca és a Túl a barátságon parodizálása, amit szintén David Zucker rendezett.
Az összes rész főszereplője eddig Anna Faris volt, filmbeli nevén Cindy Campbell, akit most Ashley Tisdale vált fel, ugyanakkor Lindsay Lohan is megjelenik a filmben, mint új szereplő. Párja Charlie Sheen lesz. Mint tudjuk mindkét színész a botrányairól híres, szóval ha másért nem is, de miattuk biztos sokan kíváncsiak lesznek a filmre.
A sikeres sorozat ötödik részének a fő témája a sokak által ismert Paranormális jelenségek lesz, de megjelenik benne a Fekete hattyú, az Eredet, a Lány a vízben és a Da-Vinci Code. A film április 12-én kerül bemutatásra.
Eddigi bevételük elérte a több, mint 800 millió dollárt, vajon most mennyit sikerül összeszedni?
 
Forrás : port.hu /filmek.s9.hu /wikipédia.org
 
Hasonló cikkek: