Az Alkonyat befejező része tarolt!

2013.01.21 19:44

                

 

Sokan gondolták az előző részekről, hogy unalmas, kevés benne a cselekmény és az izgalom. Hát ezt most mind bepótolták! A Hajnalhasadás 2. része egyszerűen lenyűgöző volt!

 

A film tele van jó humorral (nem lehet ki bírni nevetés nélkül), izgalommal, dinamikával, új arcokkal, akik ugyanolyan beleéléssel játszanak (ahogy kell) és egy óriási csattanóval, amiről a mai napig nem hiszem el, hogy hogyan tudták ilyen jól megcsinálni. Ez az a film, ami mellett még a popcornt is elfelejti az ember megenni! MÉG FELIRATOSAN IS!!! Egyszerűen zseniális!
A másik jó hír, hogy most már nem az unott, régi Kristen Stewart bújt elő. NEM! Ez az új, energikus, humoros, erős és érzelemmel teli Kristen Stewart, akire évek óta vártunk! Hát megérkezett! Úgy tűnik saját magam cáfolom meg előző cikkemben tett állításomat, miszerint Kristen Stewart rossz színész. Számomra bebizonyította, hogy ez nem igaz. Egyetlen egy dolog sincs, amibe bele tudnék kötni! Nem is akarok.
Olyan nagy hatással volt rám, hogy újra meg akarom nézni! De ezt nem csak én mondom. Ha hiszitek, ha nem, a moziból kifelé menet egy csomó embertől hallottam, hogy ő eljön majd még egyszer. Higgyétek el, megéri az árát! Én egy csöppet sem bántam meg!
Ez úton szeretném megköszönni az alkotóknak, hogy ekkora odaadással hozzájárultak ahhoz, hogy szép napom legyen! Köszönöm!
 
Hasonló cikkek: