Az utolsó Twilight film 8 kulisszatitka!

2013.01.21 19:41

                                            

 

Mind kíváncsiak voltunk az új Alkonyat filmre, de azt nem tudjuk, hogy mi volt a kulisszák mögött. Nos aki kíváncsi cikkünkből megtudhat 8 titkot amik a forgatás alatt történtek .

 

  • Az utolsó filmben összesen 2000 speciális effektust használtak, de ha az alkotók jól végezték dolgukat, akkor alig néhányat fogunk észrevenni.
  • Kristen imádta, hogy ő játszhatja el a legerősebb vámpírt. "Olyan testtartással kellett ott állnom a megtermett srácok között, hogy látszódjon: én vagyok a legerősebb abban a szobában. A kedvenc jelenetem az volt, amikor vadászhattam."
  • Bill Condon rendező a tíz éves Mackenzie miatt megbüntette a káromkodó felnőtt színészeket. Kirakott egy tálat, amibe mindenkinek pénzt kellett dobnia, ha elkáromkodta magát. A végén annyi lett, hogy az összeget felajánlották egy gyerekkórháznak.
  • A kislánynak annyira tetszik a filmes szakma, hogy továbbra is szeretne ezen a területen dolgozni, ám nem színésznőként, hanem filmrendezőként.
  • Mivel Renesmee a film szerint egy hónap alatt egy évet növekedett, nem szerződtetek minden életkorhoz más gyerekszínészt. Legalább is az arcukat nem! Minden korhoz kerestek egy megfelelő testalkatú színészt és digitálisan hozzászerkesztették Mackenzie Foy arcát.
  • A bébi Renesmee jeleneteinél igazi 3 hetes csecsemőt is használtak, de egy bábucsecsemő is volt Kristen kezében, aki sokkal jobban szerette az igazi babát, mert elmondása szerint a bábuval egy kicsit nehezebb volt játszania.
  • A házban játszódó jeleneteket Luisiana államban, míg az erdei jeleneteket a kanadai Vancouverben vették fel. Így előfordulhat, ha látunk egy karaktert a házban, akkor még az Egyesült Államokban van és, amint kilép az ajtón már Kanadában van.
  • Kristen Stewartnak az jelentette a legnagyobb problémát, hogy az utolsó két filmet egyben forgatták és nem időrendben vették fel. "Egyik nap egy szupererős vámpírt játszottam, másnap már egy terhes és legyengült nőt. Nagyon nagy váltásokkal kellett dolgoznom."

 

Forrás: nlcafe.hu

 

A bevállalós Kristen!

Az Alkonyat befejező része tarolt!