Interjú egy ígéretes modellel

2013.01.21 20:49

                                              

 

Kíváncsi voltam és szerettem volna egy kicsit bekukkantani a modellkedésbe ezért Keszeg Nikolettát kérdeztük egy kicsit ki. Ő egy igazán ígéretes kezdő a szakmában, minden adottsággal ami sikerre viheti. A cikk végét egy kis képgalériával gazdagítjuk! :)

 

Ezen a borongós havas napon bár ezt szerencsére csak bentről nézem , kérdeztem meg Nikit aki minden kérdésemre szívesen válaszolt.

V: Szia Nikoletta! Hogy érzed magad?N: Szia! Köszönöm, remekül vagyok, de hívj csak nyugodtan Nikolnak!

V: Rendben, Nikol! Mióta szeretnél modell lenni?N: 14 éves korom óta.

V: Honnan jött ez az ötlet? N: Kaptam egy e-mailt, hogy szeretnék, ha elmennék egy castingra, akkor kezdtem el gondolkodni rajta.

V: Elmentél a castingra? N: Igen, elmentem.

V: És hogy sikerült? N: Jól sikerült. Bekerültem volna, de túl nagy összeget kértek el, ami gyanús volt, így inkább nem akartam, és nem volt meg az anyagi lehetőségem se .

V: Azóta hogy alakul a karriered? N: Akkor egy időre nem foglalkoztam ezzel, de a későbbiekben újra felmerült bennem a gondolat és akkor bementem egy másik céghez. Ők megcsinálták a portfóliómat.

V: Szerinted milyenre sikerült? Megvagy vele elégedve?
N: Nekem először nem tetszettek a fotók, nem voltam vele megelégedve, mert nem önmagamat láttam vissza a képeken. Aztán később tudatosult bennem, hogy itt nem is ez a lényeg. Így már megváltozott a véleményem és megtetszettek a fotók.

V: Eddig hány fotózáson voltál? N: Eddig ez az egy komolyabb fotózásom volt, a portfóliófotózás. Ezen kívül TFCD fotózáson voltam.

V: Ez pontosan mit takar? N: A modell a fotósnak, a fotós a modellnek dolgozik. A modellnek új fotói lesznek, a fotósnak pedig új modellképei .

V: Értem. És még mindig tetszik ez a szakma? nem bántad meg?
N: Nem bántam meg! Reménykedem benne, hogy fölfedeznek és az álmaim beteljesülnek! Közben olyan akadályokba is ütköztem, hogy felkeresett több modell cég, hogy akciósan megcsinálják a portfólióm és munkát is adnak, de mikor közöltem, hogy a portfólióm már megvan, csak munkára lenne szükségem, többé nem jelentkeztek.

V: És pontosan mik az álmaid? N: Szeretnék a modell szakmában dolgozni, hiszen régóta vonz ez a téma és kicsit belekóstolhattam a fotózások során! Jól éreztem magam a kamera előtt! Kikapcsolódtam és feldobódtam tőle. Úgy érzem, hogy lehetne ez a munkám és hobbim is egyben.

V: Hát ezt bizony kevesen mondhatják el. N: Igen, ezért nem szeretném feladni!

V: Legszívesebben milyen fotózásokon vennél részt? Divatbemutatók is érdekelnek? N: Divatbemutatóra nem felel meg a magasságom, de igazából az nem is vonzz, csak a fotózások. Akár az arcmodellkedés, lényegében a fotózásoknak minden formája érdekel, kivéve az erotikus, akt.

V: Mit gondolsz, mennyire van esélye egy modellnek Magyarországon? N: Elég nehéz megfelelő céget találni, a legtöbb anyagilag akarja leszedni az embert, de modellt nem csinál belőlük. Oda kell figyelni nagyon! Én már csak olyan cégeknél próbálkozom ahol, biztosan tudom, hogy munkát is adnak. Felveszem a modellekkel a kapcsolatot és próbálok információt szerezni.

V: Ha esetleg úgy hozná a sors külföldön is megpróbálnád? N: Elsősorban országomon belül szeretnék modellkedni, de meggondolnám a külföldi munkát is.

V: Mit gondolsz? Ha sikerül mennyit tudnál ezzel keresni? N: Úgy hallottam a modellektől akik kint jártak, 3-4 milliót kerestek 3 hónapos külföldi munkával.

V: Ez elég szép összeg. N: Igen.

V: Szeretnél még valamit elmesélni magadról? N: Szeretném, ha felfedeznének és ezzel valóra váltanák egy ember álmát!

V: Akkor ez úton szeretnénk sok szerencsét és sikerekben gazdag jövőt kívánni! Sok sikert!

N: Köszönöm! Nektek is minden jót! És üdvözlöm az olvasókat is!

 

Ha szeretnél kapcsolatba lépni vele, írj a vavi2008@freemail.hu-ra! Köszönjük!

Képgaléria: Interjú egy ígéretes modellel