Sikeres színészek, kiket nem a tehetségükért szeretünk

2013.01.21 19:55

                                                                        

Van olyan sztár, akit a szépségéért szeretünk, van, akit a tehetségéért, , van, akit a humoráért, van, aki erre az életre született és van, aki megdolgozik érte és van olyan is, akire ha ránézünk nem is tudjuk, hogy hogyan kerülnek oda, mégis ott vannak. Ezt a témát fogom most ecsetelgetni.

 Nos elsőként a tehetségtelen sztárok közé sorolnám a Harry Potter filmekből ismert Daniel Radcliffe-t. A világhírű sorozat főszereplőjét, mikor az első részre kiválasztották jó választásnak tűnt. Aranyos volt, szerény, és tökéletesen passzolt a könyvben leírt karakterhez, viszont mikor a forgatás folytatódott és egyre több film készült, egyre több volt az elvárás – talán mások is észrevették – Daniel nem tudott többet nyújtani a megszokottnál. A híresség a hosszú évek során felnőtt, változtatták a haját, vagy éppen az öltözékét, de mégis ő maga változatlan maradt. Mondhatjuk úgy is, hogy nem tudott felnőni eléggé a feladathoz. Daniel arcán nem láthatunk sem örömöt, sem bánatot, semmilyen érzelmet. Gépiesen eljátssza, amit kell és semmi újat nem tud mutatni. Én személy szerint csodálkozok, hogy még felkérik pár szerepre, de úgy sejtem, hogy a sikere nem tart sokáig.

A következőt, akit ebbe a csoportba tennék: Paris Hilton. A híres celeb több filmben is szerepelt, mint például a Viasztestek és a A dögös és a dög. Azt kell mondjam, hogy akármelyik filmről beszélünk is, mindegyikben Parisnek annyi a szerepe, hogy leveti a ruháját, vagy csak kihúzza magát és végig megy az utcán és mindenki megbámulja őt. Ha mégis többről van szó, azt melltartóban, esetleg bikiniben teszi. Lehet, hogy pénze és hírneve van, de tehetsége az nincs.

 

Befejezésként pedig a legrosszabb színésznek járó díjat átadnám az Alkonyat című film sztárjának, Kristen Stewartnak. A híresség már gyerekkora óta szerepel filmekben, de egyik alakítása sem volt meggyőző. Arcán soha nem lehet látni egy mosolyt sem, magabiztosságot egy csöppet sem és ha jól megfigyeljük, mintha még próbálná takarni is magát. Arcának egyik jellegzetessége, hogy fintorog. Ha egymás mellé tennének öt szájat és nem lehetne látni semmi mást, egyből felismerném. Valahogy ezt a fintort sosem tudta eltüntetni. És talán ez lett az egyik védjegye is.

Szóval a Top 3 listám élére Kristent teszem, de azért valljuk be: várjuk a következő Alkonyat filmet még a mogorva kinézet ellenére is!kristen_stewart